Home / Originele Ideeën / IZR jubileumpakket 50 jaar

IZR jubileumpakket 50 jaar

izr jubileumpakket

In 1953 werd de Interprovinciale Ziektekostenregeling (IZR) opgericht en dat betekende een 50-jarig jubileum in 2003. Het bestuur van IZR wilde dat haar verzekerden dit jubileum mee zouden beleven. Zij wilden dit doen door een bruikbaar en nuttig IZR-cadeau aan te bieden. Zoals het een ziektekostenverzekeraar betaamt koos IZR voor zijn gouden jubileum voor het thema ‘gezond en actief’, waarop het cadeau moest worden afgestemd.

Directeur Erik Kooistra van Adviesbureau Think Too gaf de opdracht voor 69.000 cadeaupakketten aan JURJEN®, de grootste order in haar geschiedenis met een totale waarde van € 1,25 miljoen.

JURJEN® stelde een pakket samen bestaande uit een rugzak, sporthanddoek, frisbee, thermoskan en fietskaart, allemaal uitgevoerd in de corporate identity van IZR.

Voor IZR was het belangrijk dat zij hiermee haar verzekerden stimuleerde actief en gezond bezig te zijn. Met het devies: ‘de paden op, de lanen in’. Een  prachtige opdracht voor JURJEN® als totaalleverancier, waar naast de productie van de artikelen ook het volledige trafficproces werd verzorgd. Een omdoos voor het pakket werd ontwikkeld en geproduceerd. Ruim 400.000 producten werden verpakt in deze dozen, waarna de pakketten op 69.000 huisadressen in Nederland, andere Europese landen en zelfs een aantal landen daarbuiten zijn bezorgd. Al met al een groot en omvangrijk proces, van concept tot en met verzending en klachtenafwikkeling. Een project dat de lading van ‘totaalleverancier’ echt dekt.

Geïnspireerd? Wij kunnen nog veel meer.