Home / Nieuws / Racekleding voor raceteam

Racekleding voor raceteam

Racekleding voor team

Racekleding voor teamDe directeur van Bouwgroep Dijkstra Draisma, zet graag zijn bouwsnelheid om naar racesnelheid. Als de eigenaar van de 1e Porsche GT3 RSR in Nederland!Deze auto is de ultieme  raceversie
van de legendarische 911 en is ontwikkeld bij Porsche Motorsport in Weissach. De in beperkte oplage gebouwde RSR onderscheidt zich van zijn racebroeders door een grotere en sterkere motor, geoptimaliseerde circuit rijeigenschappen, gecombineerd met een zo laag mogelijk gewicht. De auto beschikt over een 465 pk sterke aluminium 3,8 liter 6-cilinder boxermotor, die maar liefst 9400 toeren per minuut draait. De auto weegt in totaal slechts 1225 kilogram. Deze combinatie zorgt voor overweldigende prestaties.

De Friese aannemer maakte zijn Porsche racedebuut  in een 911 996 GT3 Cup en werd direct met het Porsche racevirus besmet. Nu maakt de blauwe GT3 Cup plaats voor de nieuwe RSR. De auto wordt door het sterk uitgebreide team gerund, om gedurende het komende seizoen bij diverse races ingezet te kunnen worden. Jurjen werd gevraagd om passende kleding te ontwerpen waarop de bedrijfslogo’s van de participanten mooi uitkwamen.

Bekijk de video en zie de mooie racekleding (Oh ja… en natuurlijk de Porsche)