Home / Nieuws / Merchandise Sail Den Helder

Merchandise Sail Den Helder

Sail kleding relatiegeschenk

Sail kleding relatiegeschenkOndanks alle hemelwater zijn er toch een kleine 350.000 bezoekers afgekomen op Sail Den Helder en de Marinedagen. Na een drijfnatte vrijdag kwamen er op de grijze zaterdag ruim honderdduizend mensen naar de bijzondere tall ships en marine demonstraties kijken, op de slotdag brak de zon zelfs door. Ook in figuurlijke zin: de zondag trok meer dan 160.000 mensen naar de Helderse haven.

Sail-directeur Jeanette Blijdorp is zeer tevreden. ,,Gezien het weer ben ik heel erg blij. Blijkbaar was Sail Den Helder toch voldoende aantrekkelijk voor zo veel mensen. We hebben mooie feesten gehad, de prachtigste schepen naar Den Helder gehaald, schepen die hier nog nooit geweest zijn. Nee, je kunt gerust stellen dat de regen Sail er niet onder heeft gekregen.’’

De Stichting Sail Den Helder heeft aan Jurjen B.V. te Leeuwarden de opdracht gegund tot het leveren van een merchandising collectie voor het event Sail Den Helder 2013.

Beeld-en-woordmerk-Sail-Den-Helder-2013-300x249Omdat wij uit ervaring weten dat kleding het meest op prijs wordt gesteld bij zeilevenementen, is er een complete kledingcollectie ontworpen. De collectie is opgebouwd uit een tweetal deelcollecties: een standaard collectie bestaande uit standaard promotioneel textiel bewerkt met het woord- en beeldmerk, en daarnaast een maatwerk collectie waarbij de kleding speciaal voor dit evenement is ontworpen. De verkoop was een succes!