Home / Nieuws / Jurjen fotowedstrijd

Jurjen fotowedstrijd

De haan foto wedstrijd jurjen

In het voorjaar van 2015 organiseerde Jurjen een fotowedstrijd waarbij relaties hun meest opvallende / knotsgekke foto konden insturen om zo kans te maken op één van de prijzen.

Uit alle inzendingen zijn de volgende drie uit de bus gekomen, in willekeurige volgorde:

Foto wedstrijd kandidate Clausia JurjenDeze leuke, spontane, blonde meid heet Claudia. Claudia werkt als executive assistant voor Peterson  te Den Helder en haar inzending voor onze fotowedstrijd moest beloond worden met een prijs.

Helemaal alleen op het dak van Peterson  met op de achtergrond de haven van Den Helder waar de bedrijvigheden van Peterson zich grotendeels  afspelen. Wat een kanjer!

Peterson is een bedrijf dat de  toelevering naar booreilanden en productieplatforms regelt.  Een platform vergt onderhoud, heeft gereedschappen en onderdelen nodig en levensmiddelen voor de bemanning. Zij zijn de absolute  top wanneer het over offshorebevoorrading gaat.

Peterson en Jurjen kennen elkaar nog maar pas, maar de  contacten tot nu verlopen heel plezierig .  We hopen op een blijvende en langdurige  relatie  met dit prachtige bedrijf!

En Claudia……..duimen voor mooi weer…..want het zwembad komt naar je toe!

De Haan uit Alblasserdam heeft meegedaan aan de fotowedstrijd die Jurjen had georganiseerd met een selecte groep relaties en heeft hierbij een terrasverwarmer gewonnen. De foto met drie medewerkers van De Haan spreekt voor zich en behoeft geen verdere uitleg voor het winnen van de prijs!

De haan foto wedstrijd jurjenDe Haan behoort sinds 1777(!) tot de top van de Nederlandse verhuisbranche en is gespecialiseerd in (inter)nationale verhuizingen, inboedelopslag en archiefopslag/ -beheer.

De samenwerking tussen De Haan en Jurjen is vorig jaar september begonnen, toen Jurjen de opdracht kreeg voor de levering van een elegante waterkaraf met glazen incl. bedrukking. Inmiddels leverde Jurjen ook custom made usb sticks, bedrukte flesjes bronwater en balpennen en zien we uit naar een verdere fijne samenwerking!

En dit is onze Simone. Haar spontane inzending wordt beloond met een barbecue. Simone heeft het magazijn eigenhandig over de kop gegooid en poseert hier tussen de dozen en geleverde artikelen van Jurjen. Dan doe je toch echt moeite!

Simone is onze contactpersoon (eigenlijk is ze meer dan dat) bij Merial. Merial is een vooraanstaand, op vernieuwingen gericht bedrijf, dat zich richt op diergezondheid. Merial levert een uitgebreid productenpakket dat erop gericht is om de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van veel diersoorten te verbeteren.

Merial foto wedstrijd JurjenMerial is een van grotere internationale producenten van diergeneesmiddelen en is wereldwijd vooral bekend om haar antiparisitaire producten en een uitgebreide range aan vaccins voor diverse diersoorten. Het bedrijf investeert flink in onderzoek & ontwikkeling en sinds het onstaan van het bedrijf heeft Merial wereldwijd minimaal een nieuw product per jaar ontwikkeld en op de markt gebracht.

Merial en Jurjen kennen elkaar alweer een aantal jaren. Merial is continu op zoek naar opvallende producten om weg te geven tijdens bijvoorbeeld beurzen of ter introductie van een nieuw product.

Zo hebben we al vele artikelen geleverd, als bijvoorbeeld bedrukte emmers (hoofddeksel Simone), aquamouse (ter introductie nieuw vaccin tegen teken bij de hond)  mokken, overalls met persoonsnaam bedrukking, rabiespenningen (vaccinatie tegen hondsdolheid) en koelboxen (voor het vervoeren van vaccins door de dierenarts).