Home / Nieuws / Dierenrugtasjes

Dierenrugtasjes

Dieren Rugtasjes

Dieren RugtasjesOpvallend én praktisch, dierenrugtasjes op maat.

Jurjen werd gevraagd een gimmick te bedenken voor
enkele beurzen gericht op veehouders. Een opvallend én praktisch item, was de eis van de opdrachtgever.

Onze opdrachtgever is één van de grotere spelers in de internationale veterinaire farmacie en levert een uitgebreid productenpakket dat erop gericht is om de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van Varkenstasje relatiegeschenkgezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden te verbeteren. Zij staat bekend om haar anti parasitaire producten, een uitgebreide reeks vaccins  voor diverse diersoorten en de ontwikkeling en productie van hoogwaardige en innoverende diergeneesmiddelen.

Ter promotie van bepaalde merken vaccins  bedacht  Jurjen samen met haar relatie deze op maat gemaakte dierenrugtasjes. Opvallend én praktisch! De tasjes vonden gretig aftrek tijdens enkele op veehouders gerichte beurzen in Nederland. Ze waren zelfs zo populair dat na sluitingstijd van de beurs tasjes die ter decoratie in de stand waren opgehangen, zijn ontvreemd….

Jurjen Relatiegeschenken importeert al ruim 40 jaar direct uit het Verre Oosten. Wij hebben daar vele producenten bezocht en daar een persoonlijke relatie mee opgebouwd. Zo hebben wij  ook veel kennis op kunnen doen van  verschillende productietechnieken.  Het antwoord ‘nee’ zult u niet snel uit onze mond horen komen. Ons motto is niet  voor niets  ‘een relatie is een geschenk.’

Dieren rugtas als relatiegeschenk koetje