Help / FAQ

Heb je een vraag? Dan is het waarschijnlijk dat je hier het antwoord vindt. Wij hebben namelijk een overzicht gemaakt van veel gestelde vragen, zodat je hier je antwoord meteen kunt vinden.

Wanneer kan ik weer de Valente Zakagenda bestellen en hoe kan ik betalen??

Vanaf juli 2018 kan je de Zakagenda Valente 2019 online bestellen. Met of zonder personalisatie van je naam of persoonlijk tekst. De betaling geschiedt bij voorkeur met iDEAL. Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank. Wij hebben meerdere betalingsmogelijkheden beschikbaar gesteld.

Leveren jullie alleen wat op de website staat of ook nog meer??

Op onze site staat slechts een selectie van de door ons te leveren of geleverde promotieartikelen. Wij kunnen (bijna) alles leveren waar jij jouw logo op wilt zien stralen. Custom made is ook heel veel mogelijk, (bijna) alles wat je maar wenst is door ons te produceren. Bel of mail ons voor meer informatie!

Ik heb mijn bestelling al doorgegeven, kan ik nog wijzigingen doorgeven??

Ja, dat is mogelijk, maar dit is afhankelijk van de fase waarin de bestelling zich bevindt. Het beste kan je zo snel mogelijk telefonisch contact opnemen met ons via 058 215 19 19. Buiten kantoortijden kan je ons ook een e-mail sturen, naar studio@staat.nl, met daarin alle informatie van jouw bestelling en de gewenste wijzigingen.

Welke bewerkingsmogelijkheden zijn er??

Je kunt de relatiegeschenken met o.a. de volgende technieken laten bedrukken of bewerken:
•     Borduren
•     Doming
•     Lasergraveren
•     Tampondruk
•     Transferdruk
•     Zeefdruk

Kan ik bij jullie in de showroom langskomen of op een andere manier persoonlijk contact hebben??

Persoonlijk contact daar zijn wij van! Wij hebben geen showroom maar je kan ons altijd bellen om je wensen door te nemen. Komen we er telefonisch niet uit dan maken we een afspraak en nemen wij graag persoonlijk je wensen door. Wil je direct persoonlijk contact bel of mail ons en dan regelen we dat!

Staat jouw vraag hier niet bij?

Stel jouw vraag aan één van onze verkoopmedewerkers. Wij helpen je graag!